Сучасні дослідження довели, що причина кривих зубів і неправильного прикусу в дитини - не спадковість, а зовнішні чинники та порушення щелепно-лицьового розвитку. Система Myobrace лікує ці причини. Вона допомагає природному росту і розвитку дитини. Ця методика використовується стоматологами та ортодонтами в 100 країнах світу і доступна у Львові в Стоматологічн ій кліні ці Юрія Буня.

Система Myobrace - це профілактичне, раннє ортодонтичне (пре-ортодонтичне) лікування, що виправляє причини кривих зубів, як правило, без брекетів і видалення зубів, та сприяє природному росту і розвитку дитини. Лікування найкраще підходить дітям у віці від 3 до 15 років. Його суть в тому, що потрібно носити серію внутрішньоротових апаратів протягом 1-2 годин вдень і всю ніч під час сну.

Система Myobrace у Львові:

  • виправляє шкідливі ротові звички
  • розвиває щелепи
  • вирівнює зуби
  • стимулює розвиток лицьового скелета
  • покращує загальне здоров'я
  • привчає дитину до здорового харчування

Як це робиться? Myobrace допомагає дитині:

  • дихати через ніс
  • виправити положення язика у спокої
  • правильно ковтати
  • тримати губи зімкнутими

Якщо чекати, коли виростуть всі постійні зуби і тільки тоді встановлювати брекети, то це завдає непоправної шкоди не тільки зубам дитини, але і її здоров'ю та розвитку вцілому. Шкідливі міофункціональні звички помітні ще в молочному і змінному прикусі, а значить, лікування причин можна починати не в 12 років, а набагато раніше. Лікування можливо вже з 3 років.

Система Myobrace працює з причинами неправильного прикусу і намагається їх виправити. Детальнішу інформацію можна отримати в дитячого стоматолога у Львові в Стоматологічн ій кліні ці доктора Буня .

Апарати Myobrace боряться з неправильними міофункціональними звичками, привчаючи дітей дихати носом, притискати язик до піднебіння, правильно ковтати, а також розширюють щелепи, щоб вони виросли так, як закладено природою. В результаті створюється досить місця для зубів, і вони природним чином вирівнюються, як правило, без брекетів.

Myobrace - це система внутрішньоротових апаратів, які потрібно носити одну годину вдень і всю ніч під час сну. Апарати виправляють шкідливі міофункціональна звички, а також створюють вплив слабких сил, щоб вирівняти зуби і розвинути щелепи. Вибір апарату залежить від віку дитини і її діагнозу. Також використовується спеціальна програма занять (вправи Myobrace), яка усуває шкідливі звички - причину порушень у розвитку зубів і щелеп. Вправи виконуються два рази в день, разом із носінням апарату Myobrace. Вони розбиті на групи для роботи з диханням, положенням язика, ковтанням, м'язами губ і щік.

Етапи лікування

Лікування за системою Myobrace у Львові починається з виправлення шкідливих звичок. На курс лікування потрібно не менше трьох апаратів, щоб виправити ортодонтичні проблеми і вирівняти зуби в міру їх росту. Лікування можна починати вже тоді, коли виявлені шкідливі міофункціональна звички. Чим старша дитина, тим довше вона використовує неправильні патерни роботи м'язів, тому лікування стає складніше. Якщо слідувати рекомендаціям лікаря, можна досягти відмінних результатів.

Як правило, лікування по системі Myobrace у Стоматологічн ій кліні ці Юрія Буня проходить в три етапи: виправлення звичок, розвиток зубних дуг, вирівнювання зубів і ретенція.

  • Етап 1 - Корекція звичок

Перший етап лікування - корекція шкідливих звичок. Пацієнта вчать дихати через ніс, а не через рот, ставити язик в правильне положення, правильно ковтати і тримати губи зімкнутими, коли він не їсть і не говорить. Ці звички - причини неправильного прикусу і поганого розвитку щелеп. Коли дитина їх виправляє, у неї є всі шанси для повноцінного розвитку щелеп. За рахунок цього зуби ростуть рівно, і в майбутньому не будуть потрібні брекети.

  • Етап 2 - Розвиток зубних дуг

Крім корекції звичок, може знадобитися додаткове розширення щелепи, щоб створити простір для зубів і язика. Дітям старше 7 років, у яких не розвинені щелепи, потрібні додаткові розширюючі техніки, сумісні із системою Myobrace. Вони прискорюють процес лікування.

  • Етап 3 - Вирівнювання зубів

Коли виростають останні постійні зуби, використовується серія для підлітків - Myobrace , яка вирівнює зуби в їх природному положенні. Оскільки для лікування використовуються знімні апарати, його успіх безпосередньо залежить від виконання пацієнтом рекомендацій лікаря. Апарати Myobrace слід носити 1-2 години кожен день і всю ніч під час сну. Дуже важливо, щоб пацієнт був мотивований на результат та співпрацював з лікарем Стоматологічн ої кліні ки Юрія Буня . Залежно від індивідуальних потреб дитини і від того, наскільки добре вона слідувала рекомендаціям, на етапі вирівнювання зубів можуть використовуватися брекети.

  • Етап 4 - Ретенція

Ретенція - останній етап лікування по системі Myobrace, спрямований на закріплення правильних звичок. Як правило, при проходженні цього етапу в майбутньому не потрібно постійно носити ретейнер або дріт.

Зазвичай після зняття брекетів встановлюють ретейнер, щоб запобігти рецидиву. Якщо пацієнт дотримувався рекомендацій лікаря і підтримує правильні міофункціональні звички, то лікування по системі Myobrace дає більш стабільні результати, ніж традиційне ортодонтичне лікування, і покращує загальне здоров'я дитини.

Переваги для здоров'я

Якщо дитина постійно хворіє, це може перешкодити носіння апаратів Myobrace, продовжити терміни лікування і негативно вплинути на результати. Пре-ортодонтичне лікування по системі Myobrace не тільки вирівнює зуби і покращує щелепно-лицьовий розвиток, але і зміцнює загальне здоров'я дитини. Воно лікує дисфункцію дихальних шляхів, вчить дітей правильному харчуванню і дозволяє повністю розкрити генетичний потенціал.

Запис на консультацію до стоматолога у Львові за номерами: +380(32)235-63-21, +380(67)314-65-68, +380(66)419-25-17